„V prvních patnácti minutách jsme udělali dvě taktické chyby a inkasovali dva góly. Zbytek zápasu už byl vyrovnaný. Bohužel neproměňujeme šance, které si vypracujeme a na to doplácíme. V situaci, ve které se momentálně nacházíme, potřebujeme tyhle šance proměňovat, abychom bodovali. Někteří naši hráči teprve sbírají zkušenosti, ty se nedají nikde koupit, hráči si to musí uhrát. Menší zkušenosti jsou bohužel v určitých fázích zápasu znát“, řekl po zápase trenér domácích Radek Polášek.

Domácí nevstoupili do zápasu 11. kola divize vůbec dobře a v prvních osmi minutách dvakrát inkasovali. Nejprve si v 5. minutě naskočil na přední tyči Vobořil na rohový kop Řezníčka a s notnou dávkou štěstí dostal míč těsně za brankovou čáru - 0:1. V 8. minutě poslal Hudec centr do vápna, domácí obrana odvrátila míč jen k Řezníčkovi a ten střelou z osmnácti metrů poslal míč k levé tyči Kabeleho branky a zvýšil na 0:2. Tatran mohli vrátit do hry nejprve Vrána, ale ve 30. minutě po odraženém míči trestuhodně v dobré pozici přestřelil. Stejně dopadl ve 39. minutě i Omovie, když v tísni přehodil branku i s vyběhnuvším gólmanem.

V 53. minutě domácí zakombinovali po levé straně, míč se dostal k Vránovi, ale ten křižnou střelou z vápna branku minul. Po hodině hry měli velikou šanci hosté, Knobloch předložil míč před odkrytou branku Řezníčkovi, ale toho skluzem odzbrojil na poslední chvíli Bredler. V 70. minutě střílel po Vránově přiťuknutí mimo branku Kučera. Domácí v závěru stále více otevírali obranu a hostům se naskýtaly šance na rychlé protiútoky, naštěstí pro domácí s nepřesnými finálními přihrávkami. V 78. minutě tečoval Omovie střelu Kučery a míč se otřel o pravou tyč. Když se neujala ani hlavička Vrány, skóre se již nezměnilo a domácí si tak připisují další porážku.

Tatran Rakovník – Ostrá 0:2

Branky: 5. Vobořil, 8. Řezníček. Rozhodčí: Volf. ŽK: 0:1. Diváci: 130. Poločas: 0:2.

Tatran Rakovník: Kabele – Vrána, Bredler, Černý, Kutafin (85. Skoupý), Verner, Hudousek, Kučera, Rothe (46. Dolák), Omovie, Novák.

Ozdobou Noci válečníků 15 byla finálová bitva Pyramidy mezi domácí Terezou Dvořákovou (v bílém) a Slovenskou Lucií Szabovou.
Noc válečníků 15 uchvátila hlavně dámskou pyramidou

Miloslav Doležal