Velim – Nové Strašecí 4:1

Domácí se v zápase hraném o pomyslných šest bodů dostali vcelku brzy do vedení a i když se hosté nesložili, nedokázali do poločasu snížit. Po půlhodině hry se hodně zlobili na sudího, který nepískl jasnou penaltu po ruce jednoho z domácích hráčů.

Úvod druhé půle přinesl třetí gól v síti Novostrašeckých a naděje na bodový zisk postupem času mizela. Když domácí po hodině zvýšili na 4:0, bylo definitivně rozhodnuto. V závěru pouze korigoval skóre Kaválek.

„Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře. Chybělo nasazení, bojovnost, chuť vyhrát. Soupeř nás brzy potrestal brankami. Pak jsme se trošku zvedli, dostali se do několika šancí, měli kopat jasnou penaltu za ruku, ale rozhodčí nepochopitelně nepískal,“ hodnotil první poločas utkání hostující trenér Ján Ducár. „Druhý poločas byl z naší strany lepší, drželi jsme míč, ale soupeř nás dvakrát potrestal z brejků. Potom jsme dokázali již pouze snížit,“ uvedl kouč Nového Strašecí.

Branky: 13. Hruška, 14. Váňa, 47. Kukal, 64. Puk- 81. Kaválek. Rozhodčí: Pospíšil. ŽK: 0:2. Poločas: 2:0. Diváci: 200.
Nové Strašecí: Klíma – Kapek, Elsnic, Pařízek (46. Bláha), Erba – Beneš (61. J. Mrázek), Trnka, Hartman, Trégr – Kaválek, Svoboda.

Miloslav Doležal

Ilustrační foto
Díky penaltám dohnali ztrátu. Mají jen bod