„Tentokrát jsme se sešli a odjeli na zápas s 16ti hráčkami. Soupeřky nám situaci velmi ulehčily, když nastoupily pouze v devíti. Přestože se jednalo o tréninkové báčko, byli jsme velmi nepřesní. Jsem rád, že svými brankami přispěla mladičká Kája Čechová a navrátilkyně Jana Seidlová,“ zhodnotil utkání trenér Lvic Miroslav Macák.

Ten nabádal své svěřenkyně, aby využívaly křídelní záložnice. V 8. minutě Šarlingrová střelou do šibenice otevřela skóre. Následnou přehlídkou neproměněných šancí uťala Pázlerová, která střelou k tyči zúročila přihrávku od Běty Brabcové. Do poločasu přidala třetí branku na konto Lvic Adéla Brabcová, která přesně zakončila samostatnou akci.

Ihned po přestávce po pohledné kombinaci Řenčové a Pázlerové Hlaváčková mířila přesně. Chvíli na to se Pázlerová opřela do míče po kombinaci na pravé straně. Jediný útok domácích, kdy propadl míč z dlouhého nákopu brankářky nedokázala zachránit Nováková. V 69. minutě se nejlépe ve vápně zorientovala navrátivší Seidlová. Netrvalo dlouho a Adéla Brabcová střelou pod břevno zvýšila na 7:1.

Čtvrthodiny před koncem Pázlerová dorazila střelu Kristianové a zkompletovala tak svůj hattrick. Poslední slovo měla Čechová, která tváří v tvář nekompromisně zakončila po kombinaci s Churanovou.

SK Pavlíkov: Nováková – Šarlingrová, Bártová, Vajcová, Řenčová – Adéla Brabcová, Andrová, Bětka Brabcová, Kieryková – Pázlerová, Churanová. Střídaly: Hlaváčková, Čechová, Kristianová, Seidlová, Kutílková.

Autoři: Alžběta Brabcová, Josef Rod

Pozemní hokej ilustrační foto
Pozemní hokejistky čeká šlágr se Slavií