FK Rakovník B – Chýše 1:2 (0:1)

Od úvodních minut si domácí hráčky vytvořily územní převahu a z ní přicházely i úvodní šance. Do první se dostala Lucie Churanová, kdy díky své agresivitě a rychlosti utekla celé hostující obraně a své sólo tentokrát bohužel neproměnila. Přicházely další šance, ale žádná z nich se nakonec neujala. Chýše takřka celý poločas jen s vypětím všech sil odolávala a ve 44. minutě se po ojedinělé akci a zaváhání domácích dostala do vedení 0:1.

Druhý poločas byl ve stejné režii. Další připravené šance domácích zůstaly opět bez gólového efektu. V 62. minutě se po kombinační akci prosadila Adéla Brabcová, kdy obešla i brankářku hostí a do prázdné branky srovnala na 1:1. Aktivita domácích se ještě zvýšila a vedoucí gól visel na vlásku. Když už se zdálo, že utkání skončí remízou, došlo u Rakovničanek opět k zaváhání a trest v podobě vedoucího gólu Chýše v 89. minutě na 1:2.

„Naše hra byla dle mých představ. Dnes nás zklamala koncovka a někdy i finální přihrávka. Svým hráčkám nemám takřka co vytknout. Za předvedený výkon musím poděkovat. Vzhledem k tomu, že jsme hráli proti vedoucímu týmu, jsme si nezasloužili prohrát. Nezvládli jsme bohužel koncovky obou poločasů," uvedl trenér FK Rakovník B Miroslav Macák.

FK Rakovník B: Kieryková – Bártová, Vajcová, Šarlingrová, Churanová Adéla – Brabcová Alžběta, Andrová, Dubcová (84. Rubešová Aneta) – Pázlerová, Brabcová Adéla, Churanová Lucie (70. Dědková). ⋌