„Chybělo nám několik hráčů a pro ty, co byli na hřišti, to byla velice dobrá příprava. Zbytek nemá cenu hodnotit,“ stroze zhodnotil duel kouč SK Rakovník Libor Šíma, který se zároveň omluvil přítomným divákům za předčasné ukončení zápasu. „Mrzí mě, co se stalo. Doufám, že nás lidé přijdou podpořit na první divizní utkání."

Domácí nastoupili bez devíti hráčů a tak dostalo šanci několik dorostenců a hráčů B-mužstva. První poločas nabídl minimum šancí. Rakovničtí zahrozili ve 4. minutě, kdy Čechovu hlavičku vyrazil mostecký gólman a Marešova hlavička zase mířila vedle. Také Mostečtí se několikrát dostali k zakončení, ale nebyli přesní. V 35. minutě se zrodila největší šance zápasu, kdy Titlbach špatně rozehrál, následovala rychlá akce a balon letící do prázdné brány odkopával na poslední chvíli Mezei.

Ilustrační foto
Tatran znovu doplatil na nevydařený první poločas

Druhá půle byla na šance ještě chudší a do 59. minuty se nic podstatného neudálo. V inkriminovaném momentu byly k vidění dva ostřejší zákroky na hráče domácího týmu, což neunesl Rostislav Hertl, který se pustil do slovní potyčky s hostujícími fotbalisty. Na to reagoval trenér Mostu Rostislav Broum stažením hráčů ze hřiště a zápas byl tedy předčasně ukončen.

„Můj názor je takový, že rozhodčí pustil zápas trošku tvrdší, ale podle mě to bylo na obě dvě strany stejné. V druhé půli tam byly dva ostřejší zákroky, které nepotrestal, ale celkově to nebyly žádné zákeřnosti,“ řekl k celé situaci vedoucí týmu Marek Tvrz.

SK Rakovník: Pešek (46. Kabele) - Titlbach, J. Krupička, Trégr, Severin - Čech, Pucholt, Hamouz, D. Dratva, Mezei - Mareš (20. Kýzl).

Nové Strašecí porazilo v přípravě Žihli 4:3.
Druhou výhru v přípravě zachránil pro Strašecí Javůrek