„Takhle blízko bodům, jako jsme byli v Rejšicích, asi jen tak někdy nebudeme. Zápas jsme si prohráli sami," láteřil novostrašecký kouč Miroslav Procházka.
Hosté se přitom po parádní Ducárově ráně ujali vedení, po faulu brankáře Doubravy přežili penaltu a svoje vedení pak mohli několikrát navýšit. L. Mrázek však napálil protihráče, Duchoň hlavou z malého vápna přestřelil a lépe si nevedl ani Kapek. „Domácí pak poprvé vystřelili na bránu a dali gól. V druhé půli během deseti minut vstřelil další dva góly, všechny jako přes kopírák. Třikrát přišla přihrávka ze strany a kluk to dával do prázdné brány," popsal gólové okamžiky Procházka, který litoval dalších neproměněných šancí. „My pak měli další příležitosti, ale Mrázek ani Ducár neuspěli a když jsme se mohli dostat do hry poté, co Cafourka srazil protihráč při samostatném úniku a dostal červenou, tak Lukáš Mrázek penaltu nedal a závěr už si Rejšice pohlídaly."

Novostrašeckého lodivoda mrzí především špatný přístup svých svěřenců. „Rejšice proměnily všechny střely, které mířily do brány. Nám naopak chyběl důraz a prohráli jsme si to sami svojí laxností, hloupostí, neschopností a nezodpovědností. Já s Rejšicemi moc dobré zkušenosti nemám, ale teď to tam bylo opravdu hratelné a bodovat jsme tam měli."

Sokol Nové Strašecí: Doubrava – Erba (57. Isteník), Duchoň, J. Mrázek, Mžourek – Ducár, Palko, Hartman, Cafourek – L. Mrázek, Kapek (77. Buršík).
Trenér: Miroslav Procházka.