„Příprava splnila očekávání. Dali jsme pět gólů a ještě spoustu dalších šancí neproměnili. Na to, že trénujeme dva týdny, jsme předvedli kvalitní výkon a zápas byl daleko lepší a hodnotnější, než před týdnem v Hrobcích,“ byl spokojen kouč rakovnického Tatranu Pavel Koutenský.

 
Za domácí nastoupil poprvé Kinglsey Omovie a hned při své premiéře vstřelil gól, když po centru Vecky zvyšoval krátce po změně stran na 4:0. První poločas se Rakovníku povedl výborně, nejprve dvakrát Hradecký a po něm mladík Dolák zajistili domácím pohodlný tříbrankový náskok. A to mohlo být ještě veseleji, ale Kučera, Dolák ani Omovie svoje dobré šance neproměnili. Skóre pečetil čtvrt hodiny před koncem velmi dobře hrající Hradecký, který tak dovršil svůj hattrick.

Cyklisté mají za sebou cross-country.
OBRAZEM: Cyklisté mají za sebou crosscountry. Nejrychlejší byl Kindl

„Vytvořili jsme si spoustu šancí a ve hře vidím řadu pozitiv. Kluci byli minimálně sedmdesát minut v dobrém pohybu. Myslím si ale, že jak v přípravě, tak v mistrákách přijdou daleko kvalitnější a houževnatější soupeři, kdy se teprve ukáže, jak na tom opravdu jsme,“ nepřeceňuje vysoké vítězství Koutenský.

 
Tatranští po odchodu několika hráčů shání náhradu, zatím se však do přípravy zapojil pouze Omovie. „Kádr chceme samozřejmě ještě posílit, takže pracujeme na nějakých hráčích, ale všechny týmy, které jsou v přípravě, nám příchody odkládají,“ dodal. 

Na hejtmančin úřední den v Rakovníku dorazila kromě ostatních lidí také skupina protestujících proti současnému dění na MOA Rakovník. Jednání však příliš úspěšné nebylo.
Kauza na Masarykově obchodní akademii: Jaký je názor hejtmanky?


Tatran Rakovník: Kut (46. Tůma) – Červenka, Vecka, Bredler, Výborný – Stuchl, Verner – Dolák, Doupal, P. Kučera – Hradecký.

Hokejově střídali: Gögh, Kinglsey Omovie a Rothe.

Trenér: Pavel Koutenský.