Na Jirny se fotbalistům Tatranu docela daří, když už v zimě nebyli daleko od vítězství, což potvrdili i v sobotním duelu. Ve 14. minutě Kučera nádhernou střelou z přímého kopu poslal hosty do vedení. Jirny však ještě v první půli dokázaly duel otočit. „První poločas byl oboustranně útočný, ale zároveň se zabezpečenými obranami. Dali jsme krásný první gól, ale po hloupých chybách, opět po ztrátách balonu, které nás v poslední době trápí, šly Jirny do vedení,“ popsal první půli tatranský kormidelník. 

SK Rakovník porazil v 29. kole krajského přeboru Zbuzany 8:3.
Zbuzany vrátily rakovnickému SK jarní porážku

Do druhého dějství naskočil žolík David Gögh, po jehož příchodu se hra hostů viditelně zvedla a byl to právě on, který se postaral o vyrovnání, když napřáhl z 30 metrů a jeho bomba přistála pod břevnem. V závěru mohly strhnout vedení na svoji stranu oba týmy. Za Tatran měl největší šanci Kučera, který po samostatném úniku napálil pouze gólmana, na druhé straně se vyznamenal mladík Tůma a tak výborný mač skončil zaslouženou remízou. 

„V druhé půli jsme to trochu prostřídali, na plac šli čtyři noví hráči a myslím si, že jsme zaslouženě vyrovnali a měli i další šance. Domácí se snažili ohrozit naši branku přes nákopy do vápna, ale tam si to kluci pohlídali a na závěr přípravy je remíza s vítězem ČFL velkým povzbuzením,“ mnul si ruce Koutenský.

Tatran Rakovník: Kut (46. Tůma) – Vild, Vecka, Bredler, Výborný – Verner, Stuchl – Dolák, Hynek, P. Kučera – Kingsley Omovie. Hokejově střídali: Gögh, Červenka, Rothe a Rossmann. Trenér: Pavel Koutenský.

SK Pavlíkov - FC Jesenice 1:3 (0:2), OP 2016
Bočánek: Chceme hrát slušný, útočný fotbal, který přiláká naše fanoušky