První poločas přinesl jednoznačný průběh, když se díky zblokovanému odkopu a samostatné akci dvakrát trefila Churanová, Kieryková z první uklidila míč k tyči a Dubcová proměnila penaltu. Druhá půle byla ze strany domácích chladná, jedinou a poslední brankou završila svůj hattrick Lucie Churanová. „Soupeř, na kterém jsme si mohly vyzkoušet kombinační hru, nás potrápil. Pomohla nám náhoda, kdy se ode mne balón odrazil do branky. To nás trochu uklidnilo a začaly jsme se prosazovat. Ve druhém poločase jsme si svou hrou koledovaly o góly. Štěstí, ze soupeř byl marný,“ ulevila si Churanová.

Zklamaná byla i Klára Dubcová: „Zápas měl být v duchu „báčka“ na jednu bránu. Měly jsme míč na nohou, spoustu dobrých kombinací, ale zbytečně jsme se honily a ke konci zápasu dokonce pouštěly soupeřky do brejků, což bylo dost zbytečný. Jinak je výsledek 5:0 zasloužený,“ mínila Dubcová.

SK Pavlíkov: Dolejšová – Šarlingrová, Bártová, Vajcová, Andrová (76. Adéla Brabcová) – Kieryková, Alžběta Brabcová, Pázlerová, Kutílková – Churanová, Dubcová.

Alžběta Brabcová, Josef Rod

Ilustrační foto.
Oslabené Rakovničanky dostaly v Hodoníně půltucet