Za silného větru a velké zimy nastoupily pavlíkovské fotbalistky na umělé trávě v Mělníku v ne zrovna oslnivé formě a první čtvrthodinku přečkaly bez úhony jen se štěstím. Poté převzaly otěže hry, ale v koncovce jim scházela přesnost. Brabcová s Pázlerovou nastřelily zpoza vápna pouze břevno, druhá jmenovaná neproměnila ani další šance a neúspěšná byla také v několika pokusech Kieryková.

„S prvním poločasem jsem byl kromě úvodních patnácti minut spokojen. Chyběl nám bohužel větší tlak ve vápně,“ hodnotil trenér Miroslav Macák.

Po přestávce nastoupily Lvice na trávník s tím, že budou pokračovat, jako přestaly. Jejich hra však byla velmi nepřesná. Žádnou šanci si nevypracovaly a nepřipravené střely končily mimo branku.

V závěrečné minutě navíc zahrozily poprvé domácí hráčky, když zahrávaly standardní situaci, kterou obrana v čele se Sárou Novákovou odvrátila.

„O přestávce jsme si řekli, že budeme ve vápně agresivnější a jelikož jsme druhý poločas hráli po větru, že budeme víc střílet. Bohužel, nic z toho jsme nesplnili. Pochvalu zaslouží jen gólmanka Sára Nováková, která v tomto počasí za svá záda nic nepustila. V tréninku se musíme víc zaměřit na práci s balónem. “ doufá ve zlepšení Miroslav Macák.

Fotbalisté Senomat prohráli v generálce s Pozdní 0:6.
Generálky: Senomaty schytaly kanára, Olešná dala pět gólů, přesto prohrála