Na první pohled humorná scénka se odehrála v 81. minutě utkání Týnce s Říčany poté, co rozhodčí odpískal pokutový kop po faulu na domácího Radka Skalického. Jeho otec, jak později uvedli pořadatelé, podle popisu asistenta na pomezí vběhl do prostoru mezi lavičky a uštědřil pohlavek trenéru hostí Janu Studenovskému. Domácí klub přijde takové jednání draho. Disciplinární komise vyčíslila porušení povinnosti pořádajícího na osm tisíc korun.

Pohlavek nebyl jediným důvodem, proč si budou v Týnci zápas asi dlouho pamatovat. V jeho závěru totiž domácí fotbalisté za nepříznivého stavu 1:2 neproměnili zmíněnou penaltu, ani tu další, nařízenou o čtyři minuty později po zákroku na stejného hráče, a odešli poraženi.

To v Mělníku při utkání I. A třídy postačil pro vybití emocí obyčejný stojan slunečníku u posezení poblíž hřiště. K zemi ho po svém vyloučení poslal při odchodu do kabin mnichovohradišťský Jakub Horák. V součtu s urážkou soupeře a poklepáním rozhodčího po ramenu mu to u disciplinárky hodilo pět týdnů bez mistrovského fotbalu.

Z divizního fotbalového utkání Ostrá - Neratovice/Byškovice (1:3)
Do Neratovic míří Rajnoch a spol. Zvládne FK šestý boj v řadě?
Ilustrační foto
V Lužci stihnou B-třídu i nejslavnější derby