HC Berounští Medvědi – HC Rakovník 3:4 (2:2, 0:0, 1:2)

Rakovničtí mladší žáci rozehráli utkání útočně a hned po několika minutách vedli o dvě branky – 0:2. Na konci třetiny se trefili i Berounští a svou aktivitou nejenže snížili, ale nakonec i vyrovnali na 2:2.

Velké množství vyloučených rakovnických žáků ve 2. třetině umožnilo hrát domácím ještě aktivnější hokej, který korunovali brankou na začátku 3. třetiny – 3:2. Hosty z Rakovníka ale inkasovaná branka probrala, zlepšili pohyb a duel otočili na svoji stranu – 3:4. Závěrečné šance domácích pochytal Růžička a všechny body tak putují do Rakovníka.

„Dnes jsme to nebyli my. Chyběla nám šťáva a hlavně pohyb. Začátek byl ještě dobrý, ale po vedení jsme úplně vypadli z tempa. Naštěstí po inkasování třetí branky jsme se probrali a začali se vzájemně povzbuzovat a bojovat, díky čemuž jsme zápas dokázali otočit a vyhrát. Je to dobrá zkušenost, ze které si musíme vzít ponaučení a příště tak hrát celý zápas," zhodnotil duel kouč rakovnických mladších žáků Tomáš Bodinger.

HC Rakovník: Růžička – Šabada, Staněk, Lev, Vostárek, Bodinger, Vlasjuk, Pokorný J., Pokorný M., Ambrožewicz, Kopelent, Štolc, Lukeš. Trenér: Tomáš Bodinger.

Autoři: Josef Rod, Diana Staňková