Šestici kluků z Rakovníka to zkrátka hraje skvěle, a bonusem navíc je, že skládají svoji vlastní muziku, k níž si texty píší také sami. A tak je otázkou času, kdy vyšlou mezi své početné fanoušky další, v pořadí již druhé cédéčko. Dostalo název „Byt, co by za to stál" stejně jako jedna z písní, kterou na něm najdete, a stejně jako jejich nový videoklip. Podle svých slov hrají něco mezi rockem, popem a punkem.

Na společné fotografii vidíme zleva: Jan Šulc (doprovodná kytara, zpěv), Marek Švelch (sólová kytara) , Benjamin Faflík (bicí) , Milan Gebhart (klávesy, saxofon), Michal Beneš (saxofon, klarinet, flétny a zpěv) a Šimon Polan (baskytara).

Křest cédéčka se uskutečnil v sobotu v rakovnickém Kulturním centru za velkého zájmu veřejnosti. Všichni v publiku se stali jeho kmotry. A za odměnu za to, že dorazili, se jim dostalo velké show.

Jako hosté zde zazpívali: písničkář Václav Dufek se svojí kytarou a Bára Zemanová. Aktuálně má před sebou Falešná ozvěna další koncerty v rámci svého velkého prvního tour po českých městech, které začalo v říjnu a mělo by skončit v lednu příštího roku. Čeká je ještě Plzeň, Kaplice, Beroun, Jindřichův Hradec, Český Krumlov, Bujanov a Cheb. Rakovnický deník Falešné ozvěně přeje, aby také na pódiích těchto měst byla přijata diváky tak vřele jako v sobotu v Rakovníku.