Jedenašedesátiletý řidič (Chebsko) nákladní soupravy Man s návěsem jel pravděpodobně příliš rychle směrem na Rakovník. Za pravotočivou zatáčkou začal brzdit, ale jeho nenaložený návěs se dostal na mokré vozovce do smyku. Vjel částečně do protisměru a zadní částí levého boku narazil do levé přední části kabiny nákladní soupravy Volvo s dvaašedesátiletým řidičem z Rakovnicka. Mluvčí policie Michaela Richterová sdělila dobrou zprávu: „Ke zranění osob nedošlo." Škoda na obou nákladních soupravách se vyšplhala na téměř 180 tisíc korun českých.

Kněževes - V úterý v půl šesté ráno vběhlo sedmapadesátileté řidičce z Rakovnicka před renault stádo divokých prasat. Mluvčí policie Michaela Richterová doplnila: „Jela ve směru od Kněževsi na Rakovník a ta zvířata skočila do silnice těsně před vozidlo a začala ji přebíhat." Žena začala brzdit. Za ní jedoucí devatenáctiletý mladík z Lounska svůj fiat neubrzdil a následovala srážka. Ke zranění osob nedošlo, dechová zkouška u obou řidičů byla negativní. Škoda na obou vozidlech přesáhla 150 tisíc korun českých.

Rakovník - Neznámý řidič nákladního vozidla poškodil při couvání okrasné túje a část oplocení firmy v ulici S. K. Neumanna v Rakovníku. Stalo se to někdy od večerních hodin dne 24. srpna do ranních hodin 25. srpna. Dotyčný z místa nehody ujel. Alkohol u řidiče v době nehody nelze vyloučit. Škoda: přes 20 tisíc korun českých.