Hledá svědky těžké dopravní nehody, která se stala v sobotu 19. září v půl sedmé večer na silnici v katastru obce Mšecké Žehrovice.

Jedenatřicetiletý řidič 
z Kladenska řídil Škodu Octavii ve směru od Mšece na Nové Strašecí.

Policistům popsal, že se při projíždění prudké levotočivé zatáčky začal vyhýbat neznámému osobnímu vozidlu stříbrné barvy, které jelo uprostřed silnice v opačném směru. Aby zabránil čelnímu střetu obou vozidel, najel na pravou krajnici a dostal smyk.
Mluvčí rakovnické policie Michaela Richterová popsala: „Poté vozidlo vjelo částečně vpravo mimo komunikaci, poté zpět na vozovku do levého jízdního pruhu a odtud vpravo mimo komunikaci do silničního příkopu. Od silničního příkopu se vozidlo odrazilo, převrátilo se na střechu a zůstalo stát na silnici.

V autě ještě jela sedmapadesátiletá spolujezdkyně, která při nehodě utrpěla těžké zranění a musela být záchrannou službou letecky transportována do pražské nemocnice. „Řidič byl s lehkým zraněním převezen k ošetření do rakovnické nemocnice," dodala Michaela Richterová.

Tato dopravní nehoda je stále v šetření dopravních policistů. „Chtěli bychom požádat všechny případné svědky, kteří viděli tuto dopravní nehodu, aby se ozvali," zdůraznila ještě k případu Michaela Richterová.
Volejte prosím na telefonní číslo Dopravního inspektorátu v Rakovníku 974 880 251 nebo na mobilní telefon přímo na skupinu dopravních nehod Policie České republiky – 725 024 210.

„Předem děkujeme za spolupráci," dodala Michaela Richterová.⋌