Středočeši ve skupině nejprve odešli poraženi od Ústeckého kraje 1:3, aby poté po remíze 3:3 přehráli na samostatné nájezdy Pardubický kraj 4:3. Do čtvrtfinále tak postoupili až výhrou 4:2 nad Plzeňským krajem. I čtvrtfinále přineslo dramatickou podívanou, ve které Středočeši porazili výběr Prahy až v posledních vteřinách poměrem 4:3.

V semifinále se jim pak postavil znovu silný celek Plzeňského kraje, který Středočeský kraj porazil v neméně dramatické koncovce 2:1. Též finálový duel musely nakonec rozhodnout samostatné nájezdy, když v řádné hrací době remizovali Středočeši s Ústeckým krajem 1:1.

Středočeský výběr prohrával 0:1 od prvních minut utkání, když tři minuty před závěrečnou sirénou vyšel trenéru Vrškovi další z jeho pověstných tahů. Zamíchal sestavou a odměnou mu byla vyrovnávací branka nejmladšího hráče výběru - dvanáctiletého Prokopa, který bombou od modré do šibenice poslal duel do prodloužení.

V něm Krpelán udržel čisté konto a naopak Středočeši byli jedenkrát úspěšní a zaslouženě se tak radují ze zisku krásných, zlatých medailí a putovního poháru.