„Přivítali jsme hráče z Černého Vola, Chomutova, Nového Strašecí, Nejdku, Ostrova nad Ohří, Prahy, Rakovníka, Sokolova, Žatce atd. Zahráli si hráči jak z extraligy, tak i z nižších soutěží," řekl k účasti předseda Maniac Darts Rakovník Milan Truxa.

V kriketu si zahrálo 20 hráčů a první skončil Robert Veis, druhý Martin Vojta, třetí Petr Pína a čtvrtý David Dvořák. Dále byl k vidění turnaj dětí (zúčastnily se 4 děti) a turnaj neregistrovaných, kde mezi jedenácti startujícímu vyhrál Martin Veselý před druhým Pavlem Jupou, třetím Rostislavem Tokarem a čtvrtým Liborem Šaldou.

Kouč SK Rakovník Libor Šíma.
Libor Šíma: V divizi jsme byli jeden den

V turnaji žen triumfovala Sandra Procházková před Divokým Andělem, Klárou Dvorskou a Janou Bláhovou. Turnaj dvojic ovládlo duo Kracík-Veis, druzí skončili Dvořák se Světem, třetí Truxa s Ludvíkem a čtvrté duo Tunkiv-Pomije.

Vyvrcholení přinesl turnaj jednotlivců, který hrálo celkem 20 hráčů. Hlavní cenu pro vítěze si odnesl Dušan Zýka, stříbro bral Radek Krůta, bronz Luboš Ludvík, a čtvrtý skončil Bronislav Dvorský.


„Rádi bychom poděkovali všem hráčům za účast a trpělivost, velké poděkování patří sponzorům a Deníku za propagaci a kempu Pohoda Zvíkovec za super prostředí. Budeme se těšit a za rok opět na Zvíkovci," dodal na závěr Truxa.

Výbornými výkony se v zemi tulipánů prezentovalo nejen rakovnické trio Michaela Ferštlová, Karolína Bašová a Veronika Přibíková, ale i celá česká reprezentace U 14 pod vedením trenérů Kláry Přibíkové (nahoře druhá zleva) a Jana Ostaše.
Rakovničanky se mezi tulipány neztratily