Slavia Hradec Králové - HC 1972 Rakovník 4:10(2:2)


Po vyrovnaném prvním poločase, kdy Rakovník díky střelecky disponované Hanzlové dvakrát vedl, se Rakovník prosadil vydařenou druhou půlí. Hanzlová, která sama vstřelila celkem šest branek, s Vorlovou pomohly odskočit na uklidňujících 2:5, a bylo rozhodnuto.

SK Slavia Praha - HC 1972 Rakovník 3:2(1:2)

Rakovničanky v Edenu rozhodně netahaly za kratší konec, Hanzlová byla opět při chuti a po dvou samostatných akcích poslala Rakovník do poločasového vedení.Slavia však po přestávce ukázala svoji sílu z trestných rohů, ten poslední proměnila přece jen ve vítězný gól čtyři minuty před koncem.

Starší dorostenci SK Rakovník zdolali v baráži krajského přeboru Uhlířské Janovice 3:1.
OBRAZEM: Rakovničtí dorostenci přehráli Janovice

"V Hradci jsme se dokázaly prosadit výrazně po přestávce, ale navzdory skóre to byl vyrovnaný zápas, který rozhodla dvojím hattrickem Klára Hanzlová. Proti Slavii jsme hrály velmi dobře, i když jsou soupeřky velmi dobře technicky a kombinačně vybavené, dařilo se nám je ubránit na naší polovině a vytlačovat do krajů. Byl to vyrovnaný souboj, hráčky Slavie možná jako z jediných soupeřek z nás mají respekt a my se pokusíme v sobotu v Rakovníku i v následném play off dopadnout co nejlépe," uvedla pro Rakovnický deník Karolína Kříženecká.

Sestava HC 1972: V. Kopřivová - Matoušková, V. Škrancová, Ohnemichlová, Čermáková, Křikavová, B. Škrancová, Kotálová, Vorlová, Somolová, Hanzlová, Knorová, Holubová, Treglerová, Stehlíková. Hrající trenérka Karolína Kříženecká.

Olympie slavila okresní titul
Kdo získá okresní titul? Ve hře jsou tři kandidáti