Hostující celek nenastoupil v té úplně nejsilnější sestavě, když jejich nejlepší hráči nastoupili v zápase mladšího dorostu. Hosté i přesto byli od počátku střelecky aktivnějším celkem a minutu před koncem první části se dostali do vedení. Domácí vyslali v první třetině pouze dvě střely na branku soupeře.

Ve druhé třetině pokračovala střelecká aktivita hostivařských hráčů, ale tentokrát přidali ve střelbě i rakovničtí borci. To se vyplatilo, když ve dvacáté druhé minutě vyrovnal po přihrávce Císaře A. Fišer. Do konce této části se již skóre nezměnilo a tak do poslední třetiny šly oba celky za vyrovnaného stavu.

I v poslední části hry zaostávali rakovničtí za svým soupeřem střelecky, ale přesto se dokázali na konci třicáté deváté minuty prosadit. Po samostatné akci skóroval Sušánka a poslal domácí do vedení. Po této brance si hostující trenér vyžádal oddechový čas, ale hostivařským se do konce zápasu vyrovnat již nepodařilo a tak si rakovničtí připsali vítězství nad silným soupeřem.

Branky: Fišer A. (Císař), Sušánka

"Kluci dnes hráli perfektně, soupeř nás sice střelecky předčil, ale my jsme dokázali dát o jednu branku více. V brance nás podržel svými zákroky Míra Nistor. Pro nás je to velmi cenné vítězství," byl spokojen trenér Milan Sýkora.

HBC Rakovník: Nistor M., Muškát – Fišer A., Čech, Macák, Köhler, Průcha, Nistor D., Sušánka, Mendel, Sýkora, Korf, Císař, Fišer M., Panoch
Trenéři: Sýkora Milan, Štulc David.

Miroslav Koloc