Vítězem Medardovy kápě se stal v kategorii 0-20 HCP Pavel Veselý, druhý skončil David Zuska a třetí Milan Karaba, v HCP 20,1-54 bylo pořádí následující: 1. Jakub Kouba, 2. Willi Dieter, 3. Josef Pospíšil.

Na Vítání letního slunovratu fa Rescue Group se ze 33 hráčů umístila nejlépe Petra Zíbarová, která nahrála 39 stablefordových bodů a krásných 100 ran, na druhém místě skončil Miroslav Doranský, třetí byl Milan Tichý.

V nedělním turnaji Auto CB Škoda se na stupních vítězů ze 23 hráčů umístili ve sportovní kategorii 0-20 HCP: 1. Miroslav Zíbar, 2. Milan Karaba a 3. Tomáš Bystřický ml.

V rekreační kategorii 20,1-54 HCP startovalo 21 hráčů a vítězem se stal Karel Roučka, stříbro získala Dana Koleníková a bronz vybojoval Martin Němec.
V červenci se můžete zúčastnit Golf Park tour 2016 o celoroční fee 2017 zdarma a dalších turnajů, kde si vítězové odnesou krásné věcné ceny, poukazy nebo poháry.

Zde je nabídka letních turnajů:
2. července Texas Scramble dvojic – zvýhodněná cena fee pro dvojice,
5. července Turnaj Cyrila a Metoděje,
16. července BIDVEST 
FOODSERVICE CUP.

Další najdete na www.golfpark.cz

Každou středu i o prázdninách se od 17:00 v Podbořánkách konají dětské tréninky. Přiveďte své děti od 4-18 let, ať si golf vyzkouší, a brzy se tak mohou stát dalšími vítězi našich turnajů.