Zavazadla v autě zaparkovaném v Luženské ulici v Rakovníku si ve čtvrtek mezi osmou a jedenáctou hodinou večerní totiž všiml zlodějíček.Mluvčí policie Michaela Nováková doplnila: „Okradený muž přišel spolu s batohem také mimo jiné o sadu holítek, zimní čepici, zavírací nůž, osobní doklady a platební kartu."

Škoda se vyšplhala na téměř dvanáct tisíc korun. Případ je policisty prošetřován jako krádež a navíc neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, a tak hrozí zloději dva roky za mřížemi. „Opětovně upozorňujeme řidiče, aby svá vozidla zamykali a nenechávali na viditelných místech věci, které lákají zloděje!" zdůraznila Michaela Nováková.

Rakovník – Do nezkolaudovaného rodinného domu v Rakovníku – Hradcův mlýn se vloupal zloděj. Po přelezení plotu se nejprve pokusil vypáčit vstupní dveře, což se mu nepovedlo, takže je jen poškodil. Mluvčí policie Michaela Nováková popsala: „Úspěšnější byl ale u okna obývacího pokoje, které se mu podařilo vypáčit."

Policii zatím neznámý chmaták si odnesl notebook, finanční hotovost, vozidlové radiostanice, vojenský bajonet na pušku a mobilní telefon.
Krádeží vznikla majiteli domku škoda 18 tisíc korun a ještě poškozením objektu 10 tisíc korun. Případ je prošetřován jako krádež, porušování domovní svobody a poškození cizí věci, za což pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.