Schovával se v kufru auta
Jesenice – Další kuriózní případ neukázněného řidiče řešili v minulých dnech policisté na Rakovnicku. V půl deváté večer v Jesenici při silniční kontrole zastavili osobní auto značky Seat Toledo, které řídil 22letý mladík. Ten ale zřejmě z nečistého svědomí zazmatkoval a místo toho, aby s policisty komunikoval, zamkl všechny dveře vozu, sklopil zadní sedačku a vlezl si do kufru auta, který odmítal opustit. Zřejmě se obával toho, že policisté přijdou na užití marihuany. Což se také stalo, drogu v krvi následně odhalil test. Mladík neměl v pořádku ani doklady. Řídit totiž ještě dva měsíce nesměl, a to už od března 2016.


Auto začalo hořet
Řevničov – Dramatická dopravní nehoda zaměstnala v neděli odpoledne policii i hasiče. Policejní hlídka z Nového Strašecí dostala zprávu, že ve směru na Řevničov u rybníku Bucek se nachází osobní automobil v plamenech. Na místo v ulici Pod Křižovatkou proto urychleně mířili nejen novostrašečtí policisté, ale také hasiči z Roztok a Řevničova, kteří auto začali ihned hasit. Posádka z hořícího vozu naštěstí stačila včas utéct, takže ke zranění osob při této nehodě nedošlo. Vedoucí hasičské jednotky uvedl, že příčinou požáru byla technická závada. Až do odklizení místa nehody a zpacifikování ohořelého vozu řídila provoz policie.

Ilustrační foto
Po Rakovníku pobíhá nebezpečný pes. Napadl několik lidí.
Rekonstrukce prostoru před městskou knihovnou Na Sekyře v Rakovníku.
Prostranství Na Sekyře na šest týdnů potrápí Rakovničany. Hlavně řidiče


Mrtvého našli na zahradě u domu
Přílepy – Nešťastná událost otřásla v těchto dnech obcí Přílepy. Starostka obce policii oznámila, že na zahradě jednoho z domů se nachází tělo mrtvého muže. Na místo proto přispěchal kromě policie také soudní lékař, který musel nešťastnou novinu potvrdit. Na místě už mohl konstatovat pouze smrt. Šlo o pětasedmdesátiletého muže, který v žil v přilehlém domě sám. Cizí zavinění proto bylo na místě vyloučeno jak lékařem, tak policií, která v místě úmrtí nenašla žádné stopy po násilí na domě ani v okolí zemřelého. Přesnou příčinu úmrtí však odhalí až nařízená zdravotní pitva, jak potvrdila policejní mluvčí.


Strážníky zaměstnali opilci
Rakovník – Městská policie se v uplynulých dnech musela potýkat zvláště s agresivními lidmi pod vlivem alkoholu. Takový byl i hlavní aktér případu, jenž se stal v dopoledních hodinách v blízkosti Tylova divadla. V místě byl spatřen podnapilý muž, který slovně urážel kolemjdoucí. Navíc hrozilo, že spadne pod kola projíždějících aut. Strážníci ho proto rovnou převezli do jeho současného bydliště a sdělili mu předvolání na služebnu. Šlo o muže bulharské národnosti. Další opilci, tentokrát v početnější skupině, se nacházeli na vlakovém nádraží. Jeden z nich upadl a rozsekl si hlavu, proto musel být ošetřen záchrankou.