Jak se odráží hezké adventní období a blížící se Vánoce v náplni Agátky?
Tvoříme s dětmi v šesti pravidelných kurzech vánoční motivy rozmanitými výtvarnými technikami, navíc v krásné atmosféře, takže děti si blížící se Vánoce vlastně užívají už dopředu i se svojí fantazií a přáními. V druhém prosincovém týdnu pak mají v Agátce i stromeček s nadílkou, každý rok si to spolu moc užíváme.

Co váš kreativní kroužek nabízí pro dospělé?
Postupně rozšiřuji nabídku workshopů, které jsou stále oblíbenější a je o ně značný zájem. Ten poslední v tomto roce byl s vánočním tvořením, hned začátkem ledna 2019 mám v nabídce další s malováním na kameny a i v následujících měsících si zájemci o kreativní tvoření s příjemnou atmosférou přijdou na své.

Jaká bude letošní Vánoční výstava?
To hlavní je výstava výrobků dětí za období září až prosinec 2018, milá předvánoční nálada a setkávání podobně naladěných velkých a malých návštěvníků. Letos bude v úterý 18. prosince 2018 od 16 do 19 hodin pro pravidelné návštěvníky Agátky i širokou veřejnost a stejně jako každý rok bude opět s nějakým překvapením.

Předvánoční cesta rakovnickým náměstím plná světel, hudby, divadla, pohody, svařáku a jiných tradičních dobrot. To je tradiční Adventní svícení.
OBRAZEM: Lidé si mohli zapálit svoji svíčku na netradičním svícnu
Ilustrační foto.
Rakovnický "letňák" se dočká nových sedaček