Těmito slovy Ondřej Havelka přivítal hosty v zaplněném nádvoří Křivoklátu při koncertu k oslavě dvacetin svého bandu Melody Makers. Tím se všichni rázem ocitli ve třicátých a čtyřicátých letech minulého století. Došlo i na step, vtipkování a špičkování s pány kolegy, ale vše v gentlemanském duchu.

Ondřej Havelka představil jednotlivé pány muzikanty. Zvuku jejich nástrojů dal vyniknout přiblížením mikrofonu až těsně k nim. Pánové se vlastně vrátili na místo činu, protože na nádvoří Křivoklátu už jednou hráli. Byli nesmírně šťastní, že tu mohou hrát podruhé a hlavně že přišli diváci, za což jim Ondřej Havelka uctivě poděkoval.

Celý večer se nesl v duchu oslav dvacetin orchestru. Orchestr zahrál některé nové kousky, ale pánové se několika osvědčenými, oblíbenými a známými melodiemi ohlédli i dvacet let zpět. Hned v úvodu, dokud bylo publikum ještě čerstvé, zazněla velmi důležitá píseň, protože se jejím prostřednictvím mohli muzikanti publiku svěřit, co je jejich posláním na tomto světě. Název písně hovořil za vše: Rytmus je náš byznys.

U mikrofonu se nestřídali ale jen pánové. Píseň Jsem dívka k rytmu zrozená a mnoho dalších zazpívala Miss Rosie. I když to byl zcela zábavný večer, došlo i na umělecký kus. Nejprve se však Ondřej Havelka slušně zeptal, zda diváci kus unesou.

„Zazní skladba od Jaroslava Ježka Bugatty step, kterou se málokterý koncertní pianista odváží uchopit do svého repertoáru. Naštěstí náš Miroslav Lacko není koncertní pianista," zkonstatoval Ondřej Havelka.

Koncert Melody Makers měl obrovský úspěch. Není divu, že muzikanty z pódia hned tak diváci nepustili. Jako výraz vděku proto pánové zahráli píseň Bylo to krásné, děkuji…