Jsou jimi Kateřina a Petr Uhrinovi a mají prý mnoho nápadů k tomu, jak oblíbenost hospůdky u místních zvětšovat. Už nyní je například součástí objektu i příjemné letní venkovní posezení.

Petr Uhrin pro Rakovnický deník popsal: „Podařilo se nám díky rakovnickému pivovaru zařídit venku příjemné prostředí pro sezení. Rádi bychom tu ještě v budoucnu zrealizovali lepší zázemí pro děti, tak aby si tu mohly bezpečně hrát. Přeci jen jsme tu jen kousek od silnice." Zajímavostí je pak určitě projekt s názvem Letní kino – tak trochu jinak. „Každý týden lidé mohou hlasovat na facebookových stránkách o tom, jaký film bychom měli právě tady před restaurací promítat," nastínil Petr Uhrin.

Diváci mají možnost se prostřednictvím ankety rozhodnout pro jeden z pěti filmů, z nichž se vždy jeden nebo dva v daný víkend promítají. „Před promítáním pak tady postavíme altán. Připravíme promítací plátno a jedeme přes projektor. Máme k tomu vlastní aparaturu," popsal Petr Uhrin. Zatím si prý lidé vybírali většinou tradiční české komedie. Takže například filmová trilogie Zdeňka Trošky Slunce, seno … a třeba i Jáchyme hoď ho do stroje. Nebo filmy s Vladimírem Menšíkem. Lidem se to líbí. Na filmy chodí," dodal Petr Uhrin. Vstupné na promítání se žádné nevybírá.

Starosta obce František Závora k tomuto tématu doplnil: „Je léto, a když vyjde počasí, tak je to velice příjemná záležitost. Je to určitě jiný zážitek dívat se na tato notoricky známé filmy doma, než je sledovat tady společně s partou přátel." František Závora je rovněž spokojen se současnými provozovateli. „Je to už na lepší úrovni, nežli tomu bylo doposud. Jsme s manželi Uhrinovi moc spokojeni. Jsme rádi, že je tu máme," zdůraznil František Závora.

Uhrinovi totiž pomohli obci vyřešit zapeklitý problém. „Provozovatel ukončil činnost a my měli za úkol sehnat někoho místo něho. Dalo to ale práci. Nejdříve to dokonce vypadalo, že do provozování hospody bude muset jít obec sama. Teprve, jak se říká, za pět minut dvanáct se vše vyřešilo. Měli jsme tři výzvy," zdůraznil František Závora. Teprve na tu třetí se přihlásili dva zájemci. „ A vyhrál Petr Uhrin. Od té doby se tu určitě vylepšilo prostředí," pochválil František Závora. Hospoda je dokonce nekuřácká, ale na návštěvnosti se to prý neprojevilo. „Naopak rodiče malých dětí to vítají. Mohou si s nimi zajít dovnitř v případě špatného počasí třeba na limonádu," doplnil Petr Uhrin. Budova je díky obci zateplena a je tu zabudován kamerový systém.