Ta sedíc v citroënu havarovala ve středu v Křivoklátě, a to i přesto, že už za jeho volantem neměla co dělat. Mluvčí policie Michela Richterová popsala: „Jela ve směru od hradu k poště. Při projíždění pravotočivé zatáčky pravděpodobně nezvládla řízení a auto se řítilo vlevo mimo sinici, kde levou přední částí narazilo do sloupu dopravní značky a zrcadla." Žena nebyla při kolizi zraněna. „Test na návykové látky byl u ní pozitivní. Uvedla, že předchozí den vykouřila cigaretu marihuany a také si vzala nepatrné množství pervitinu," doplnila Michaela Richterová.

Hlídka nemohla ženě odebrat řidičák, protože o něj přišla už v neděli v Kladně. „Byl jí tam odebrán policejní hlídkou na základě výsledku silniční kontroly," popsala Michaela Richterová. Škoda je 15 tisíc korun. „Případ řešíme ve spolupráci s kladenskou policií," dodala Michaela Richterová.

Ve čtvrtek odpoledne havaroval na silnici první třídy D6 v katastru obce Kněževes Volkswagen Golf s pětatřicetiletým řidičem z Rakovnicka. Ten mířil od Prahy na Karlovy Vary a před odbočkou na Svojetín přejel plynule vpravo mimo vozovku a do příkopu. „Tím projel a při najetí zpět na silnici ho to vyneslo tak, že přelétl odbočku a skončil s autem vpravo v poli," popsala Michela Richterová. Policistům uvedl, že mu do cesty vjelo auto od Svojetína. Mělo se jednat o modrou Škodu Fabii," doplnila Michaela Richterová. Muž byl převezen k ošetření do rakovnické nemocnice. Dechová zkouška na alkohol byla u něho negativní. Škoda je okolo 170 tisíc korun.

Policisté pátrají po řidiči modrého nákladního auta s plachtou, který ujel od nehody, která se stala v pátek ráno poblíž Olešné.
Nezjištěný řidič jel od Rakovníka na Olešnou. Vjel do protisměru, kde se bočně střetl s autobusem zpětnými zrcátky.
Nikdo nebyl zraněn. Škoda okolo 5 tisíc korun.