Peníze půjdou na ozdravné pobyty dětí po onkologickém onemocnění. Benefiční koncert Děti dětem se uskutečnil v Novostrašeckém kulturním centru už poosmé. Pokaždé je to vlastně milé a přátelské setkání většinou se starými známými, při kterém děti z dětských domovů předvedou svůj vlastní program a ukážou tak, co vše dovedou. Tentokrát za nimi přijela i jejich velká kamarádka a také patronka občanského sdružení Sluneční paprsek Hanka Křížková. S hosty se srdečně přivítala a prozradila také, co právě dělá: „Připravujeme nový muzikál. Máme druhého režiséra a třetí scénář. Pořád se učíme nové texty. Přijela jsem za vámi ještě plná elánu, takže doufám, že nám to vydrží celý večer."

Jako první písničku Hanka Křížková zazpívala swingovou Anetu. Nemohla vynechat ani tolik žádaného Harlekýna, který se stal úplnou hymnou. „Zpívám ho i na koncertech. Většina zpěváků má písně, které už moc ráda nezpívá, ale musí, protože je diváci pořád žádají," zkonstatovala Hanka Křížková. Po ní nastoupila na pódium dobře známá kapela z Dětského domova v Olomouci. Tentokrát ji ale hosté skoro nepoznali. Kapela totiž hodně omladila. Například bubeníci hráli hned dva, protože každý z nich uměl hrát dvěma končetinami. Až se naučí všemi čtyřmi, budou se střídat. V jejich podání sice nezazněly jako před tím známé hity od skupiny Elán, ale i tak je diváci odměnili zaslouženým potleskem.

Tři slečny z Dětského domova Žatec zazpívaly a tancem doprovodily píseň Byla jedna holčička. Tachovští přivezli folklórní kapelu i s dudákem. Zahráli a zazpívali pásmo lidových písní.
Dále ještě vystoupily děti z Dětského domova Sázava, Plzeň a domácí z Nového Strašecí.