Dvojici lidí, která nemá příliš velké nároky na přepravu zavazadel, může při jejich výletech do přírody dobře posloužit jako malý pojízdný hotel Mercedes-Benz třídy T ve verzi Marco Polo.

Prohlédnout si ho můžete v naší fotogalerii.

Automobilka s třícípou hvězdou ve znaku tento vůz zatím představuje na fotogafiích. Fyzický exemplář pak má premiéru na právě probíhajícím veletrhu Caravan Salon v Düsseldorfu.

Podobně jako v případě "lidovější" německé značky je prakticky celý zavazadlový prostor za dvěma řadami sedaček dodávky třídy T vyplněn vestavbou. Levnější verze nabízí pouze rozkládací lůžko, které se překlápí přes prostor zadních sedaček. Zákazníci navíc dostanou stínítka na všechna okénka a větrací mřížky se síťkou proti hmyzu.

AMG SL je dnes poměrně univerzálním autem
Za volantem historicky nejsilnějšího AMG. Projeli jsme také nový Mercedes-AMG SL

Zájemci o větší komfort můžou zvolit druhou variantu. Ta už má pod složenou postelí výsuvné moduly obsahující malou ledničku, vařič, umyvadlo s dvanáctilitrovým zásobníkem vody a úložné prostory na nádobí a potraviny.

K dispozici je rovněž rozkládací stolek a židličky. Prvně jmenovaný prvek lze (samozřejmě pokud je postel složená) umístit do prostoru za předními sedačkami a na ty zadní se pak usadit k večeři nebo ke karetní partii.

Celou tuto vestavbu lze samozřejmě z auta vyjmout a během všedních dní dodávku využívat klasickým způsobem.