Co kouče trápí nejvíc? Je toho hodně. mrzí ho, že někteří Rakovničáci projektu se spoustou cizinců nevěří. Mrzí ho odchod střelce Jaroslava Červeného do Varů. Mrzí ho čtyři zahozené tutovky v první půli v Příbrami. I to, že tým, ač se na rozdíl od konkurence připravuje pětkrát i sedmkrát týdně, není schopen hrát v ucelené sestavě a hráči si často říkají o střídání. „Potřebujeme čas, aby lidé projektu v Rakovníku začali věřit. Chtěli by tady české hráče, ale my jich měli v prosinci osm. Někteří s námi mluvili, ale pak řekli, že raději počkají až jak to tady bude s penězi. Jenže ono se několik měsíců vůbec nehrálo!“ žehrá Ben Hassen.

I kvůli tomu musí klub sázet na cizince a vypadá to, že herně tým zvedají. „I domažlický trenér nám vysekl poklonu za náš styl fotbalu,“ připomněl kouč.

Ten už vysledoval, že ČFL je kvalitní soutěž, ale poměrně vyrovnaná, každý může porazit každého. Jen Rakovníku se to zatím nepovedlo. „Chce to dvě výhry a pak třeba prohrát. lepší než remízy. Potřebujeme porazit v sobotu Benešov a hlavně potřebujeme, aby hráči uvěřili tomu, že Benešov klidně porazit mohou. V téhle lize není mužstvo, které bychom porazit nemohli,“ má jasno Tunisan, který už v Čechách žije dlouhé roky.

Sestava si už konečně trochu sedá a pokud bude Rakovník o víkendu kompletní, pak je Benešov překážka, která se dá přeskočit. Bude to těžký skok, ale borci SKR v čele s trenérem jsou odhodláni ho udělat.

Snad se jim to podaří.

Rezerva Příbrami porazila v utkání FORTUNA:ČFL SK Rakovník, ale tenhle snímek je ze staršího zápasu.
Rakovník sahal po výhře, ale příbramský tajfun jeho naděje sfoukl