Šindler je brán jako velký talent už několik let. Už od patnácti let střídavě hrál za dorost i béčko mužů v krajské I. B třídě. „Díky zkušenosti z béčka pro mne přechod do mužů nebyl nějak zásadní změnou. Hlavní rozdíl je fyzická stránka a také to, že za víkend mám teď už jen jeden zápas,“ vypráví talent, jenž při zranění zkušeného Michala Rendly naskočil do základní sestavy SK Rakovník už v prvním kole ČFL.

A minuty pak pod koučem Pulpitem sbíral poctivě celou odehranou podzimní část. „Osobně jsem ani nevěřil, že bych od prvního zápasu hned nastoupil, natož v základní sestavě a hned proti Viktorce Plzeň. Nebýt zranění Michala Rendly, asi bych na podzim neodehrál tolik zápasů, ale do zápasu s Domažlicemi si myslím, že jsem si vedl v rámci možností docela dobře. Právě s Domažlicemi jsem bohužel udělal chybu, která nás stála body a mě osobně moje fotbalové sebevědomí. V dalších zápasech už to nebyla žádná sláva, a proto jsem v posledních zápasech vypadl ze sestavy,“ popsal i první špatnou zkušenost Šindler, jehož za chybu nikdo nezatratil a dál se s ním počítá.

Teď si zvyká na novou trenérskou dvojici Ben Hassen – Novotný a zatím ji chválí. „Je to zkušená dvojice, která nám v mnoha ohledech pomůže. Věřím, že s jejich pomocí bude tým schopen udržet se v ČFL,“ doufá Jeremy Šindler, který by si rád jednou vyzkoušel zahrát si vyšší soutěž a zjistit, jestli by na ni měl schopnosti.

Splní se Jeremymu jeho sen?

Stoper SK Rakovník Petr Duchoň (ve žlutém)  proti béčku Plzně.
Talent i poctivost. Ze Strašecí se Duchoň vykopal až do třetí ligy