Hostující obrana pustila za záda už ve 2. Minutě Procházku a ten otevřel skóre, ale divoký úvod nakonec sedl víc Rakovníku. Nejdřív Ainca trefil přízemní centr a vyrovnal a poté byl Nbatche faulován brankářem Smrkovským a Hradecký z pokutového kopu dal na 1:2.

Jenže pak hosté dvě velké šance nedali, když na kladenském odchovanci Smrkovském vyhořeli Nabatche i Gbegbe. Tady mohli hosté soupeře srazit, ale dali mu šanci a Příbram ji ve druhé části využila, i když hosté vyslali po pauze do hry veterána Novotného.

Po hodině hry zůstal Vott volný za zadní tyči a vyrovnal a definitivní ránu do vazu dostal Rakovník po bleskové a velmi pěkné akci Příbramským mladíků zakončené Vlčkem. Míč putoval v plné rychlosti z nohy na nohu, byla to nejparádnější akce zápasu.

Domácí se gólem naladili a ještě přidali dvě trefy, jednu z penalty. Dál se tak drží na druhém místě tabulky ČFL, Rakovník zůstal předposlední.

1.FK Příbram – SK Rakovník 5:2 (1:2). Branky: 2. Procházka, 62. Vott, 77. Vlček, 87. Januška (PK), 90+1. Vlček – 4. Ainca, 21. Hradecký (PK). Rozhodčí: Nehasil – Jati, Aubrecht. Diváků: 80.

1. FK Příbram B: Smrkovský – Vott, Jelínek (46. Kodr), Hošek (31. Alhassan), Kolář – Vostárek (31. Vokřínek), Procházka (84. Budínský), Lukavský, Januška – Vlček, Dočekal (55. Gabriel).

SK Rakovník: Zach – Akandji, Rendla, Duchoň, Hamouz (68. Šindler) – Hradecký, Doucoure (46. Ahmin, 78. Lachheb) – Nbantche, Ainca (89. Mašek), Červený (46. Novotný), Gbegbe.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...
První ročník projektu L´Etape Czech Republic by Tour de France v sobotu proběhl na tratích v Praze a Středočeském kraji. 
Jak to vypadá při slavné Tour de France? Téměř dva tisíce závodníků už ví