V prvním poločase si domácí nevypracovali mnoho příležitostí, dostali se k několika závarům. Největší tutovku spálil po půlhodině mladíček J. Červený, který z malého vápna hlavičkoval nad branku. Chvíli na to se hosté dostali do vedení, když se pohotovou střelou prosadil Vašek – 0:1.

Domácí do druhé půle přeskupili řady, měli optickou převahu, ale šance měli hosté. Několik slibných protiútoků však nedokázali dotáhnout do gólové koncovky, jednou nastřelili břevno a několikrát zasáhl gólman Pešek. Přesto v nastaveném čase podruhé inkasovali z hlavy Pazderníka – 0:2.

„Chtěli jsme jednoznačně urvat tři body. V lepší sestavě se už těžko sejdeme,“ ulevil si po prohraném utkání gólman rezervy SK Rakovník Tomáš Pešek. „Bohužel v první půli jsme nedali ze šancí gól a ve druhé již neměli nic. Několik šancí soupeře jsme přežili, ale v závěru podruhé inkasovali při hře vabank,“ dodal strážce rakovnické svatyně.

SK Rakovník B – Tochovice 0:2

Branky: 32. Vašek, 90. Pazderník. Rozhodčí: Stránský. ŽK: 5:3. Diváci: 210. Poločas: 0:1.
SK Rakovník B: Pešek – Pelc (46. P. Tvrz), Čadek, Šindler, Jirásek (73. Mates) – Sklenka, Čech, Weis (46. Hamouz), Vilímek – Jan Červený (46. Kalaš, 57. Mareš), Pucholt.

Miloslav Doležal

Ilustrační foto
Jsem hodně zklamaný, zlobil se trenér Tatranu Vasil Boev