Zavidov mohl na Braškově prohrát stejně jako předloni na podzim, ale ze složité situace za stavu 4:2 a v deseti (po vyloučení Vitnera) mu sami domácí pomohli na nohy. Hosté nakonec srovnali na 4:4. „Víme, co Zavidov umí a jaké je to kvalitní mužstvo, takže bych bod na začátku bral. Ale při tom vývoji je to to ztráta,“ mrzelo trenéra Braškova Dana Míčku.

Jeho týmu se dařily standardky, dal z nich všechny góly. Dvakrát se trefil Stibor, jednou v úvodu Štoncner a jednou těsně před pauzou i Nejedlý. U hostů zářil nejvíc zmíněný Kučera, ten dal hattrick včetně jedné penalty. Ta byla na Korčáka, další důležitou velmi postavu zápasu.

Dal první gól na 1:1, pak zařídil penaltu na 2:2 a byl i u zmíněného rozhodujícího momentu za stavu 4:2. Obral chybující stopery Podraného s Šimáčkem a mistrně vyřešil i finále, když si míč sekl a posunul Kučerovi. Toho pak po průniku po brankové čáře našel ještě Devera ml. a bylo vymalováno.

„My bod bereme. Měli jsme dobrý začátek, ale domácí hráli hlavně na zemi velmi dobře a trápili nás ze standardek, přitom na ty jsme se připravovali,“ mrzelo trochu Daniela Deveru, trenéra Zavidova.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...