Vykáň – Nové Strašecí 1:3

Hosté přijeli do Vykáně bez trenéra Ducára, kterého zaskočil Hrbek. Ten k utkání poznamenal: „Na měkkém a hrbolatém terénu nebylo utkání nijak moc koukatelné. Ale podali jsme bojovný týmový výkon a zaslouženě vezeme tři body. Domácí zlobili spíš v první půli, tam nás podržel Kleinmond, ale ve druhé jsme ještě mohli přidat více branek. Jsme spokojeni.“

V 7. minutě vysunul z hloubi pole Olbr Šedivého a jeho přihrávku na volného Dalekoreje zablokoval na malém vápně skluzem Pařízek. V 9. minutě získal Palko míč, přiťukl jej Kaválkovi a ten křižnou střelou ze dvanácti metrů poslal hosty do vedení. Domácí Olmr záhy sice poslal míč do sítě Kleinmonda, ale radost zhatilo ofsajdové postavení. O chvilku později si na Kasíkův centr naskočil Dalekorej a hlavou orítkoval břevno. Ve 22. minutě vysunul Svoboda Kaválka, ale ten při pokusu o přehození gólmana Jandy branku minul. Ve 33. minutě střílel z trestného kopu domácí exligista Jarolím, ale Kleinmond zasáhl u levé tyče přesně. V závěru poločasu nejprve Kleinmond vychytal domácího Žampu, aby v poslední minutě inkasoval z pěti metrů z nohy Vostárka, když mu míč přiťukl Dalekorej – 1:1.

Spolek vojenských vysloužilců arcivévody Rainera vzdal poctu padlým vojákům ve Velké válce
Spolek vojenských vysloužilců uctil památku padlých vojáků ve Velké válce

Po deseti minutách druhé půle hlavičkoval po rohovém kopu Jarolíma těsně vedle Kasík. V 59. minutě fauloval domácí Olbr Mrázka a z následného trestného kopu se krásně kolem zdi trefil Kaválek – 1:2. Vyrovnat mohl Cimpl, ale na hranici šestnáctky netrefil ideální a míč a střílel mimo branku. V 74. minutě faulovali domácí u postranní čáry Kapka. Následný trestný kop z dobrých třiceti metrů zakroutil Kaválek přesně na zadní tyč a střelou do šibenice zkomletoval hattrick – 1:3. V závěru mohli ještě hosté navýšit skóre, ale trojice Kaválek, Říčka, Trnka nevyužila přečíslení na jediného obránce a nedostala se ani ke střele. Přesto se hosté mohou zaslouženě radovat ze zisku veledůležitých tří bodů.

Branky: 45. Vostárek- 9., 58. a 74. Kaválek. Rozhodčí: Svoboda. ŽK: 1:1. Diváci: 148. Poločas: 1:1.

N. Strašecí: Kleinmond – Svoboda(87. Říčka), Hartman, Trnka, Kapek (76. Beneš), Palko, Pařízek, Erba, Trégr, Kaválek, L. Mrázek. (md)

Poslední Tatran Rakovník (v zeleném) porazil doma druhé Zbuzany 3:0.
To je šok! Tatran Rakovník sestřelil „ligové“ Zbuzany