Zavidov – Vinařice 8:2

„Průběh utkání neodpovídá výsledku, nebo alespoň první poločas rozhodně ne,“ přiznal po utkání trenér vítězného celku Daniel Devera.

Jeho tým sice v poločase vedl, šest gólů dal až po změně stran. „Vinařice hrály slušný fotbal a v prvním poločase byly o něco lepší. My jsme k utkání nepřistoupili tak, jak jsme měli, spíše jsme se trápili. Dali jsme do půlky dva góly a vypadalo to, že se herně zvedneme. Ale šance nepřicházely. O přestávce jsem musel hodně zvýšit hlas a museli jsme si vyříkat nějaké věci. Zachytili jsme nástup do druhého poločasu. Dali jsme třetí gól a od té doby jsme byli ve všem jasně lepší. Pak jsme si fotbal konečně užili. Ale v první půli to rozhodně nevypadalo na tak vysoké vítězství,“ ulevil si kouč Zavidova.

Branky: 22., 73. a 87. Žďánský, 29. Korčák, 49. Hanych, 58. Beneš, 66. Jančařík, 76. Krejčí – 35. a 65. Kořínek. Rozhodčí: Stránský. ŽK: 1:2. Diváci: 55. Poločas: 2:1.

FC 05 Zavidov: Kraus – Korčák, Havel, Kapoun, Krejčí, Hanych, Žďánský, Dvořák (63. Jančařík), Klouček (66. Vanický), Beneš, Šíma (73. Jelínek). 

Ilustrační foto
S novým trenérem Jarolímem vydřel SK Rakovník pouze bod