Klobuky – Tn. Rakovník B 4:1

Hosté vstoupili do utkání velmi dobře a vypracovali si několik velkých šancí, Jenže Čermák, J. Beneš ani Makram nedokázali žádnou využít. A jak to bývá, přišel trest, a to v podobě vlastní branky Kučery – 1:0. Ve 39. minutě udeřil domácí Náprstek do obličeje Doláka, toho se jal pomstít stejnou mincí Andrt, a tak se dohrávalo v deseti. V poslední minutě první půle se z trestného kopu střelou přes zeď nádherně trefil Vébr – 2:0.

Úvod druhé půle hostům vůbec nevyšel a během sedmi minut bylo hotovo. Nejprve si hosté podruhé vstřelili vlastní branku, když se míč odrazil po centru Svobody od Černého, a v 52. minutě Čížek přesně zakončil rychlý brejk – 4:0. Hosté sice soupeře tlačili, ale brankově se prosadili až v úplném závěru Lisnerem – 4:1.

„Od zápasu se Slaným se nám herně výsledkově nedaří. Se vší úctou k soupeři to byl nejslabší tým soutěže. Bohužel jsme se přizpůsobili jeho hře. Přitom šancí jsme měli na dva zápasy, ale naše produktivita v posledních zápasech pokulhává,“ vyprávěl trenér poražených Václav Eck.

Branky: 37. vlastní Kučera vl. , 45. Vébr, 50. vlastní Černý, 52. Čížek – 87. Lisner. Rozhodčí: Mboussa. ŽK: 2:1. ČK: Náprstek – Andrt. Diváci: 50. Poločas: 2:0
Tatran Rakovník B: A. Beneš – Zaspal (59. Vojtek), M. Kučera, Jiřík, Černý (59. J. Kučera) – Čermák, Andrt, Lisner, L. Dolák (46. Tauš), J. Beneš (59. Vait) – Makram (59. Sýkora).

Miloslav Doležal

Ilustrační foto
Lány jsou jako na houpačce. Sice dvakrát vedly, pak schytaly šestku