N. Strašecí – Tuchlovice 1:2

„Prvních dvacet minut jsme byli lepší a zúročili to brankou. Pak nám sudí upřel stoprocentní penaltu, od té doby jsme soupeře pustili do hry a ten po faulu na Pařízka vyrovnal. Celý druhý poločas byl v naší režii, ale nedokázali jsme toho využít. Naopak soupeř náhodným gólem v závěru rozhodl o naší prohře,“ litoval po utkání domácí trenér Jan Ducár.

Novostrašečtí vstoupili do zápasu aktivně a ve 12. minutě předskočil po rohovém kopu Pařízek gólmana a hlavou poslal domácí do vedení. V 19. minutě chtěli domácí penaltu, ale píšťalka sudího zůstala němá. Hosté vyrovnali ve 34. minutě, když sražený míč poslal do sítě Kraus.

Ve druhém poločase se domácí fotbalisté hnali za potřebným vítězstvím, ale vstřelit kýženou branku jim nebylo souzeno. Byli to naopak hosté, kteří v 76. minutě trefou Procházky strhli vítězství na svoji stranu.

Branky: 12. Pařízek – 34. Kraus, 76. Procházka. Rozhodčí: Drábek. ŽK: 3:1. Diváci: 150. Poločas: 1:1. Nové Strašecí: Kleinmond - Mžourek (66. Beneš), Bláha (72. Erba), Svoboda, Hartman, Trnka, Kapek (81. Kaválek), J. Mrázek, Palko, Pařízek (49. Trégr), L. Mrázek. (md)

SK Rakovník v závěrečném kole divize A padl s Přešticemi 2:3.
Rakovník srazil druhý tým