Spartak dorazil do Strašecí bez největší hvězdy, zraněného Miroslava Slepičky. I tak má výborný tým a v 5. minutě šel do vedení zásluhou Voříška. Bylo to vedení zasloužené, protože Příbram byla lepší v celém prvním poločase.

Bubáci se však v pauze probrali a převzali otěže. Pomohlo jim i brzké vyrovnání. Nováček utekl po lajně, centrem našel Krupičku, jehož ránu sice gólman Bohuslav vyrazil, ale u míče byl první Sklenka a doklepl na 1:1. Výsledek už vydržel do konce. „Zápas byl úplně v klidu. Nejdřív byli lepší hosté, po přestávce my,“ konstatoval hrající trenér Nového Strašecí Jan Mrázek, jehož tým je v tabulce aktuálně pátý.

Béčku Rakovníka neseděla ukrajinská střelba. I to by se dalo napsat o zápase ve Zdicích, kde SKR padl vysoko 1:5. Čtyři trefy obstaral ukrajinský kanonýr zdického týmu Yaroslav Byba. Ten má v tabulce střelců už osm přesných tref a ještě lepší je Jiří Krůta. Právě on dal zbylý gól Zdic, ten vůbec první.

Hosté podali bezkrevný výkon a gól dali pouze po přestávce Pucholtem z penalty, když byli odměněni za krátkou aktivitu.

Za stavu 4:1 už ale bylo na zvrat pozdě, navíc přišla další přesná rána Byby.

V příštím kole navíc Rakovník přivítá další tým z Berounska, rozjetý Chlumec. Ale v neděli by mohli pomoci kluci z A týmu.


Načítám tabulku ...
Ve fotbalové přípravě  Tatran Rakovník (v růžovém) přehrál Lubnou 5:1.
Lubná dřela, ale derby patří rozjetým Lánům