Vinařice – Lišany 10:0

Sice v jedenácti, ale se zraněným Mutinským, který se na hřišti pohyboval velmi omezeně, odehráli Lišanští další utkání. První gól do Řepkovy sítě přišel po čtvrthodině hry a skóre pak začalo narůstat. Ke cti hostům slouží, že nezalezli do obranné ulity a snažili se hrát fotbal.

„Poslední dvě utkání jsme odehráli venku v sobotu a to bylo pro nás doslova smrtící, neboť ke zraněným hráčům se přidali i ti, kteří v sobotu pracují nebo upřednostnili jinou aktivitu a nedokázali se na fotbal uvolnit. Když jsme na podzim začínali s osmnáctičlenným kádrem, tuhle situaci v závěru soutěže jsem opravdu nečekal. Do Vinařic jsme to jeli prostě odehrát a výsledek je takový, jaký je. Na poslední domácí utkání se snad sejdeme lépe, abychom se ze soutěží rozloučili pokud možno co nejdůstojněji,“ uvedl lišanský kouč Václav Švelch.

Branky: 23. , 32. , 64. a 90. Kořínek, 38. a 84. Sokol, 67. a 69. Zelenka, 14. Martinovský, 34. Doležal. Rozhodčí: Hanák. ŽK: 2:0. Diváci: 60. Poločas: 5:0. Lišany: Z. Řepka – Bagi, L. Řepka, Haifler, Feher – Ledvinka, Chládek, Medřický, Mutinský, Žalud – Krůta.

Miloslav Doležal

Ilustrační foto
Rezerva SK první nebude