Vraný – Zavidov 1:5

Od začátku byli hosté lepší a již v 18. minutě se po centru Hanycha prosadil hlavou Korčák – 0:1. Další šance hosté nevyužili, a tak opět zafungovala spolupráce Hanych – Korčák – 0:2. Domácí hrozili jen po dlouhých vhazováních, ale do šancí se na jedinou výjimku nedostávali. Hosty však podržel Štiller.

V 52. minutě završil hattrick po samostatné akci Korčák – 0:3 a o tři minuty později zavidovský kanonýr vybídl ideální přihrávkou ke gólu Krejčího – 0:4. Domácí poté Kostovčíkem po rohovém kopu snížili, ale to bylo z jejich strany vše. V závěru ještě Korčák s Knorem vykombinovali míč před prázdnou branku pro Krejčího a ten se nemýlil – 1:5. V závěru ještě nastřelil D. Štiller břevno.

„S výhrou jsme maximálně spokojeni. Dobře si však uvědomujeme, že místy až mdlý výkon by na kvalitnějšího soupeře nestačil,“ měl jasno Daniel Devera, kouč Zavidova.

Branky: 58. Kostovčík – 18., 32. a 52. Korčák, 55. a 81. Krejčí. Rozhodčí: Jarolímek. ŽK: 2:0. Diváci: 50. Poločas: 0:2. Zavidov: M. Štiller – Kapoun, Havel, Vanický, Dvořák (62. Klouček) – Šíma (46. Zuda), D. Štiller, Knor, Hanych – Krejčí, Korčák.

Miloslav Doležal

Ilustrační foto
Lišany pálily ostrými, nasázely pět banánů a nejsou poslední