Máte za sebou podzimní část sezony. Jak jste s ní spokojeni?
Po podzimní části sezony jsme se třinácti body na jedenáctém místě tabulky. Spokojeni jsme tak napůl. Umístění není nejhorší, ale mohlo to být i o trochu lepší. Jako nováček soutěže nastupujeme proti týmům, s kterými jsme delší dobu nehráli a musíme si zvykat na to, že každý zápas je těžký. Podzim byl pro nás takový rozkoukávací a věřím, že na jaře to bude ještě o kousek lepší.

Které zápasy byly povedené a naopak?
Co se týká podzimních zápasů, tak jsme vyprodukovali dva propadáky. Hned v prvním kole v sousedním Městečku (10:1) a v sedmém kole ve Hředlích (8:2). Jinak jsme byli důstojným soupeřem i mnohem silnějším týmům. Nejvíce jsme si zastříleli se Slabcemi (11:3) a se Zavidovem (8:1).

Co jednotlivý hráči?
Z hráčů bych speciálně nikoho nevyzdvihoval. Výsledky byly odrazem kolektivního pojetí hry. Pochvalu zaslouží všichni. Jediné mínus je, že jsme se málokdy sešli v kompletní sestavě.

Je něco, co byste udělali s odstupem času jinak?
Asi v každém prohraném zápase se dá udělat něco jinak a třeba by se neprohrálo. Otázka je, jestli by změny pomohly.

Jaké jsou cíle pro jaro? Kdy začala příprava, jak probíhá?
Cíl pro jaro je jasný – záchrana. Přípravu jsme začali hned po novém roce. Chodíme ve čtvrtek do fitka v Rakovníku a v sobotu trénujeme v Pustovětech. Soustředění máme v plánu od 7. do 10. března. Přípravné zápasy máme dohodnuté zatím dva – 17. února s Pavlíkovem a 2. března s Kroučovou. Oba budou na UMT Tatranu.

Bude nějaký pohyb v kádru?
Rád bych zachoval stávající kádr a doplnil ho nějakou mladou krví. Uvidíme, jestli se nám to podaří. (md)

Tomáš Řepka.
Tomáš Řepka má další problém, před soud míří i kvůli alimentům
Profesionální golfista Jan Cafourek na své úvodní štaci v Maroku v rámci Pro Golf Tour.
Cafourek výborným třetím místem vyrovnal svoje maximum na Pro Golf Tour