Walkerovi bylo dost možná v domácí izolaci smutno, tak nudu vyřešil po svém. Spolu s kamarádem si domů pozvali prostitutky. Jenže jak už to tak občas bývá, vše se nakonec provalilo a Walker má co vysvětlovat.

Ronaldinho skončil v paraguayského vězení.
Ronaldinho má smůlu. Kvůli koronaviru musí zůstat déle za mřížemi

On-line ke koronaviru ZDE.

Fotbalista, který před pár dny sám vyzýval, aby lidé zůstali doma, se už za své jednání omluvil, přesto jej zřejmě postih od klubu nemine. Jestli měli během noci, za níž podle The Sun dvojice výtečníků zaplatila v přepočtu skoro 70 tisíc korun, na sobě roušky, agentury nevydaly.

Devětadvacetiletý anglický reprezentant ale není rozhodně jediným, kdo si karanténu vykládá po svém. Dokonce za mřížemi skončil maratonec Wilson Kipsang, když si s přáteli vyšel za zábavou do klubu. Někdejší držitel nejlepšího světového času se přiznal a vyvázl jen s peněžitým trestem

24. kolo FORTUNA:LIGY, Slavia - Sparta
Nejistota: Co bude dál s ligou? Nabízejí se čtyři scénáře

Čisté svědomí nemůže mít ani srbský fotbalový reprezentant Aleksandar Prijovič. Ani ten nezvládl být během karantény bez přátel a spolu s nimi popíjel na hotelovém pokoji v Bělehradě. Za svoji nedisciplinovanost si doma posedí o poznání déle. Soud mu totiž nařídil tříměsíční domácí vězení. Dopustil se tak podobného přečinu jako před časem jeho krajan Luka Jovič, jenž místo nařízené karantény po návratu ze Španělska v srbské metropoli slavil narozeniny své přítelkyně.

Koronavirus v ČeskuZdroj: Deník