V první půlce jakoby oba celky chtěly udělat početnému publiku radost otevřeným fotbalem. Naskytly se tak obrázky, kdy šel na bránu kladenský hráč a vzápětí libušínský. Do největší šance se mazácky protlačil domácí Abrham, ale mířil o chlup vedle. Bomba Houhy zlomila tyčku vejpůl (v nadsázce…) a trefil se teprve Říčka - 1:0.

Po pauze, kterou natáhli sudí (jeden se zapomněl v bifé), se Libušínu povedl nacvičený signál z tresňáku a Kaválek utěšenou ranou dal nejpěknější gól víkendu - koneckonců na krásné branky má patent. S blížícím se koncem však utahovali Kladeňáci šrouby. Z tlaku přišla akce Kaliny, kterou zblízka zakončil chytře Mačura, ale pak se prosadil na druhé straně z brejku Křenek a pět minut před koncem se zdálo, že domácí náskok 3:1 nemohou pustit.

Omyl.

Hned z brejku jim frnkl Čermák a zavěsil. A po chvíli Kalina našel z trestňáku Šimáčka a borec z Unhoště mistrnou tečí vyrovnal. "Možná jsme měli i prohrál, abysme neměli nosy moc vysoko," usmál se šéf Baníku Petr Bartoš, jehož tým ještě dobře prověří aktuálně jeden z nejlepších celků Rakovnicka - Zavidov.

Fotbalová příprava: Kladno (v bílém) nečekaně vyhrálo na hřišti SK Slaný vysoko 7:1. Josef Galbavý
Slánští mají první remízu, uhráli ji s Louny
Kladno (v bílém) podlehlo na domácím hřišti Teplicím B 2:3.
FOTO: Kladno se loučilo prohrou, skórovaly mladé talenty