Čechie Velká Dobrá – FK Chmel Mutějovice 3:0 (3:0)

První a zároveň poslední šanci Chmelařů v prvním poločase měl v 7. minutě Melč, když po centru od postranní čáry pálil k tyči, domácí gólman Červenka však míč vytěsnil na roh. Poté již úřadovali pouze domácí a třemi brankami prakticky rozhodli o osudu utkání. V 19. minutě po rohovém kopu otevřel skóre zápasu hlavičkou Honetschläger – 1:0. Ve 27. minutě po rychlém úniku po křídle a centru na zadní tyč se dorážkou prosadil Kuboušek – 2:0. A konečně ve 32. minutě propadl míč do vápna hostí, kde se nejrychleji zorientoval Bílek – 3:0.

Ve druhém poločase se s příchodem Sajnera hra Chmelařů přeci jen trochu zlepšila, ale většinu jeho šancí zastavila dobře vybudovaná ofsajdová past domácích. Pouze jednou Sajner na domácí obránce vyzrál, ale hlavičkoval přímo do gólmana. Naopak domácí měli několik možností k navýšení skóre, ale především díky střelecké nemohoucnosti střídajícího Libecajta, který se sám ocitl v pěti vyložených příležitostech, nedokázal však zužitkovat ani jedinou, se poločasový výsledek 3:0 již nezměnil.

„Víceméně jsme v Dobré nic nepředvedli a prohru jsme si plně zasloužili. Od nás to byl hodně špatný výkon bez nějakého výrazného projevu směrem k brance soupeře. Šance jsme měli možná dvě, ale jinak jsme předvedli spoustu chyb a ztrát míče, což se promítlo do konečného výsledku," nebyl spokojen s předvedenou hrou svého týmu mutějovický lodivod Milan Staněk.

FK Chmel Mutějovice: Aksamit – Kučera – Kapoun M. (45. Beránek), Křikava, Holý – Lupák, Roubík L, Medřický, Gill (44. Sajner) – Melč (51. Jůna), Roubík T. (77. Bradáč P.).