Černolice – Sokol Nové Strašecí 1:2 (1:0)

Hned od úvodního hvizdu drželi hostující mladíci s domácím celkem vyrovnaný krok. Na obou stranách se hrálo opatrně a byla k vidění spíše taktická bitva. Bohužel ale ve třicáté druhé minutě zapomněli domácí obránci při rohovém kopu ohlídat zadní tyč. Tam si zkušeně naběhl domácí hráč a hlavou poslal svůj tým do vedení – 1:0. Po zbytek poločasu se již nic stalo. Domácí drželi těsný jednobrankový náskok.

Po změně stran strašečtí hráči ožili. Začali být více aktivní a to byl recept na černolické mužstvo. Jenže domácí defenziva se zdála být neprůstupná. A šedesáté minutě utkání se přeci jen hostující příznivci dočkali. Novostrašecký Tlustý zahrával trestný kop. Překvapivou střelou do šibenice na vzdálenější tyč překvapil domácího brankáře a srovnal skóre zápasu – 1:1. Poté byla hra dosti vyrovnaná, ale přeci jen více ze hry měl hostující celek. V osmdesáté minutě vstřelil Stuchl branku. Rozhodčí ji ale pro údajný ofsajd neuznal. To jakoby strašecké Stuchla nabudilo. V osmdesáté minutě to byl právě Stuchl, kdo strhl vedení na stranu hostů. Ten se totiž nejlépe orientoval ve skrumáži v pokutovém území domácích a tvrdou střelou pod břevno zajistil svému týmu plný bodový zisk. Hosté těsný jednobrankový náskok udrželi až do závěrečného hvizdu.

„V tomto utkání dostali šanci dorostenci, kteří se silně přihlásili o místo v sestavě. Naše vítězství je naprosto zasloužené,“ komentoval utkání strašecký lodivod Miloslav Mrázek.

Sokol Nové Strašecí: Kut – Vecka – Koula, Černý, Charvát – Stuchl, Zázvorka, Tlustý (70. Banka), Stránský – Kubec (80. Mrázek D.), Pluháček