SK Lány – Novo Kladno 3:1 (1:1)

Maximálně útočný fotbal si rozdaly nedaleké celky Rakovnicka a Kladenska. I když bylo 90 minut na co koukat, na šance byli domácí jasně lepší. Po deseti minutách to byl M. Humr, který napřáhl z dvaceti metrů a míčem vyprášil šibenici – 1:0.

Po pěti minutách hosté po rohu srovnali. Pak ještě zahrozili dvakrát ze standardky, jednou z toho gól uznán nebyl pro ofsajd. To bylo ale vše. Druhý poločas byl odrazem prvního. Po hezké akci Švolby, který našel přesně Vejrážku, šly Lány do vedení. Brzy potom kopali domácí roh a Rybář střílel do brankáře, odražený míč uklidil nadobro až Pleiner – 3:1.Více šancí Lány už nevyužily a výsledek zůstal stejný.

„Dnes jsme hráli výborně jako tým. Označil bych tento duel za náš nelepší zápas sezony. Pochválit jednotlivce by nebylo fér, dnes hráli všichni tak, jak bych si představoval. Výtečně odřídili utkání všichni tři sudí a teď už věřím, že soutěž zachráníme," řekl s klidem na duši kouč Milan Dvořák.

Lány: Haužvic – Matějka, Dudášik, Pleiner, M. Humr – Beluš (60. Krob), Blín, Rybář, Švolba – Reichl (80. Loskot), Vejrážka.