Velkou oporou týmu je bezpochyby střelec Tomáš Korčák, který byl ale po zimní přípravě zdravotně indisponován a vypadl trochu z tempa. Nyní už by měl být opět plnohodnotně připraven, stejně jako jeho dosavadní i noví spoluhráči.

„Největšími posilami by měli být hráči Pavel Exner z Loun a také Martin Bednář ze Žatce. Ty doplní ještě Kryštof Loula z Chrášťan, Josef Klouček ze Senomat a také náš hráč Matěj Zuda, který byl v dorostu na Tatraně. Mužstvo opustil Marek Kučera, který šel na SK Rakovník. Velkým pozitivem je též návrat Vládi Beneše po operaci na pozici stopera," konstatuje prozatimní změny v týmu kouč Hamouz.

Příprava Zavidova probíhá celkem třikrát v týdnu a začala 14. července. Dvakrát se trénuje a jednou se hraje přípravný zápas. Hráči se scházejí v areálu na Zátiší v Rakovníku. První přátelský zápas prohráli Zavidovští s Tuchlovicemi 1:2, druhý se odehrál v úterý 28. července a také nedopadl dobře. O kategorii vyšší SK Rakovník zvítězil 3:1.

„Přípravu zatím nijak zvlášť nehodnotím, ještě nám pár dní zbývá, ale doufám, že jsme na soutěž připraveni. Hrozně důležité je, že se do ní mohl naplno zapojit Jančařík, který má vážnější nemoc, ale zatím by mělo být vše v pořádku. To je pro nás také hodně klíčový hráč na postu levého záložníka," dodává Jaroslav Hamouz, jehož asistentem už nebude Libor Šíma, který vede divizní Nové Strašecí, nýbrž Dan Devera s Vláďou Benešem.

Druhý jmenovaný už s koučováním pomáhal po dobu svého zranění a zotavování po operaci, nyní se soustředí spíš na hru.
Cíl pro tuto sezonu si Zavidov vytyčil jasně: „Chceme se vyhnout záchranářským starostem, máme už více zkušeností v této soutěži, tak snad je uplatníme a budeme hrát klidný střed tabulky."