Odpoledne bylo k vidění turnajové soupeření Starých Gard Janova a Kryr a Mladíků z Podžbánska. Utkání byla plná pěkných kombinací, ale i statečných sprintů. Jedinou vadou na kráse bylo nefotbalové chování některých borců z Kryr, které muselo být bohužel řešeno v jednom případě i červenou kartou!
Ochozy Janovské Arény doslova bouřily, když byl v utkání SG Janov – Mladíci z Podžbánska hrubým a nevybíravým zákrokem poslán k zemi Honzík Hrivňák.

Byl nařízen pokutový kop, který sám „Prezident“ proměnil, ale se štěstím. Jinak výborný brankář Míra Sláma ml., penaltu totiž lízl konečky prstů. Fotbalová soupeření zakončila přátelským utkáním mužstva Sokola Janov hrající III. třídu okresního přeboru a Výběru Rakovnicka, který vedl Láďa Dušek. Utkání to bylo skutečně pohledné. Na jedné straně agilní Janovští a na druhé zkušenostmi nabyté osobnosti našeho okresu.

SG Janov – Mladíci z Poddžbánska 3:3, Mladíci z Poddžbánska – SG Kryry 8:0, SG Janov – SG Kryry 6:3, So. Janov – Výběr Rakovnicka 1:6.

Po všech utkáních byly rozdány tekuté ceny. A ve večerních hodinách následovala zábava. Hrála Ellegance Band a všichni se výborně bavili.

JAKUB FEJFAR