FK Mutějovice – Sokol Mšec 0:5 (0:4)

Nejdříve sice gólman Aksamit dvakrát zachraňoval situaci, ale v 6. minutě po centru do malého vápna se hlavičkou prosadil Šebesta – 0:1. Chmelaři mohli odpovědět o dvě minuty později. Melč vybojoval míč, unikl po křídle, na jeho přihrávku před branku však Staněk nedosáhl. V 17. minutě napřáhl na hranici velkého vápna Zázvorka a bylo to 0:2.

Vzápětí předvedl výborný zákrok proti Ducárově dělovce Aksamit. Ducár se ale brankového zápisu dočkal v dalším průběhu hry, a to hned dvakrát. Ve 30. minutě zatáhl po pravém křídle a z obtížného úhlu přeloboval domácího gólmana – 0:3.

Krátce před poločasovým hvizdem si Aksamit zpracovával míč na rohu velkého vápna, přitom však podklouzl a Ducár nabídnuté příležitosti využil – 0:4. Do druhého poločasu prostřídali hosté sestavu a ke slovu se dostali i domácí. Třikrát vyslal dalekonosnou střelu na soupeřovu branku L. Roubík, jednou minul a dvakrát vyrážel hostující brankář Hnízdil.

To hosté byli v produktivitě úspěšnější. Po centru před branku v 65. minutě se hlavičkou prosadil Kapek – 0:5. V závěru utkání se ještě do dvou dobrých příležitostí dostal domácí Melč, ale nejprve hlavičkoval nad branku a při další akci ve skluzu před brankou na míč nedosáhl. Tři body si tak tentokráte po zásluze odvezlo hostující mužstvo.

Mutějovice: Aksamit – Roubík L. – Beránek, Kapoun L., Kapoun M. – Kroupa, Lupák, Somol, Majba (63. Roubík T.) – Melč, Staněk. Trenér Milan Staněk.

Mšec: Klíma – (46. Hnízdil) – Pejša, Neužil, Heller, Hartman (55. Petrus) – Ducár (46. Paluba), Zázvorka, Kapek, Šebesta – Zeman, Kaválek (80. Kočí). Trenér Ján Ducár a Roman Rosenbaum.

EVA DUŠKOVÁ