Po těžkých kolech v oslabených sestavách nastoupily pavlíkovské Lvice k poslednímu utkání fotbalové sezony s téměř kompletním kádrem. Soupeřky z Mnichova Hradiště jsou sice v tabulce předposlední, avšak Pavlíkov nechtěl nic podcenit a jasným cílem bylo zakončit sezónu s úsměvem a třemi body. Lvice v sezoně po zkvalitnění divize nakonec končí na 7. místě, které může být pro mladý tým s potenciálem do nadcházejícího ročníku skvělou startovací pozicí.

SK Pavlíkov - DFK Mnichovo Hradiště 4:2 (1:0)

Utkání začalo dle očekávání, domácí od úvodních minut kombinovaly a byly více na míči, ovšem opět nedokázaly vymyslet nic účinného ve finální fázi. Největší příležitost k otevření skóre měla hlavou Pázlerová, chvíli na to Kieryková, která pěknou průnikovku od Čechové zakončila ve skluzu těsně nad. Poté se dlouho hrálo na polovině Mnichova Hradiště, ale nepropustný obranný val dlouho odolával. Ve 37. minutě Brabcová využila volného prostoru ve středu hřiště, vyslala nabíhající Pázlerovou, která lobem překonala vyběhnuvší brankářku. Obraz hry se pak nezměnil, ale žádné další příležitosti Lvic do poločasové přestávky nebyly proměněny.

Do druhého poločasu se posty na hřišti promíchaly. Pázlerová se na pozici stoperky vyměnila s Churanovou, kterou v útoku doplnila Krejčová. Dvojice hned byla úspěšná hned v začátku druhého dějství, když Churanová zakončila protiútok k tyči. Přesně v hodině hry se po střele míč dostal k Šímové, která nechytatelně zvýšila. Lvice dalším střídáním a tříbrankovým náskokem polevily a ke slovu se dostaly protihráčky. I když se po nedůsledném bránění domácích dokázaly dvakrát prosadit, Studená svou gólovou premiérou pečetila výhru.

Záložnice Julie Julča Ketmanová sdělila, že tým toužil navázat na dobré výkony z předchozích zápasů, zejména z Vědomic a s Duklou. "Opět jsme se ale trápily ve finální koncovce. Vítězství na konci sezóny hodnotím jako důležité, vzhledem k tomu, že cíle pro jaro byly mnohem vyšší.“

SK Pavlíkov: Hyková – Studená, Churanová, Andrová, Feherová – Ketmanová, Čechová, Brabcová, Řenčová – Kieryková, Churanová; hokejově střídaly: Šímová, Osvaldová, Krejčová